martes, 23 de diciembre de 2008

Demana als Reis Mags d'Orient que ens ajudin a salvar la zona agrícola



Nenes, nens, famílies! Ara és la vostra hora!. Cal passar a l'acció per salvar allò que és nostre, que és de tots, que és una part de la història de Catalunya, del Delta del Llobregat i de l'Hospitalet: la marina, la zona agrícola i el riu. Com? Doncs posant-hi un granet de sorra demanant als Reis Mags d'Orient que ens ajudin a salvar la zona agrícola!.


Es tracta de fer-ne una carta addicional a la que ja fareu demanant les vostres coses, una carta especial via correu aeri (o fins i tot ciberespacial) que farem arribar als reis mags que passaran per L'Hospitalet de Llobregat el vespre del dia 5 de gener.

Com?

És molt senzill:

a) Podeu imprimir la carta que reproduïm en aquest blog i portar-la en ma a alguna de les adreces de les associacions de veïns de L'Hospitalet que figuren més abaix. Allà les recollirem i les lliurarem als patges de Ses Majestats Els Reis Mags d'Orient, perquè sàpiguin de la voluntat de tota la població, que no vol que ens deixin sense zones verdes i que no vol més blocs, edificis i ciment.

La carta la podeu imprimir clicant sobre la imatge de dalt (format jpg, 1,7 Mb) o si ho preferiu en format acrobat pdf des d'aquest enllaç.

b) Si ho preferiu, podeu enviar-la via ciberespai a través del formulari que té la plataforma a la web de La Saboga aquí! Així tots els nens i nenes (i adults també!) de Catalunya i d'arreu poden demanar també als Reis Mags que es portin bé i ens ajudin a preservar el que ens queda de natura.

Resteu atents a aquesta plana perquè igual quedem un dia per entregar-les tots plegats, no?

Ah! I el carbó pels que volen fer més blocs de ciment!

Llocs on pots deixar la teva carta:

No hay comentarios: