sábado, 3 de enero de 2009

Els nens de L'Hospitalet entreguen al patge dels reis mags la seva carta contra la destrucció de la zona agrícola



Tal i com estava previst, una representació dels nens i nenes de L'Hospitalet de Llobregat, vinguts de tots els barris de la ciutat, van portar al patge de ses majestats els reis mags d'orient la carta en la que cadascun d'ells i elles sol·licitaven la protecció de la zona agrícola de L'Hospitalet. Acompanyats de pares i amics, i amb la presència de la ràdio i la televisió de L'Hospitalet (vegeu reportatge abaix), els nens van fer entrega al patge de les seves cartes, inclosa una de tamany gran. Les cartes van ser llegides amb atenció per part del patge, qui va comprometre's a entregar-les als reis. Alguns nens van aprofitar també per demanar una bicicleta per anar-hi cap el riu i cap a can Trabal, sol·licituds totes elles que van ser agraïdes amb caramels per part del patge.

Ara només falta que Melcior, Gaspar i Baltasar signin el manifest. Estem segur que el dia 5, després de la cavalcada, alguna cosa li diran a l'alcaldessa quan els hi doni la clau de la ciutat. No es pot fer un lleig a aquests nens que representen, que són ja de fet, el nostre futur!.

Per ells fem tot això. Per ells lluitem. Perquè sàpiguin el que és una carxofa, un ànec coll-blau o una masia de primera ma i no necessàriament només a través del museu de la ciutat. Són el nostre futur. No el convertim en ciment.


No hay comentarios: