domingo, 15 de marzo de 2009

Ens prenen el pèl o què? o ... 'donde digo digo digo Diego'

Els Ajuntaments es regeixen, com tothom, per objectius al llarg del mandat. Objectius que resulta que emanen d'on? doncs del programa electoral que és el perquè ha votat la gent a uns o altres. El més normal és que es compleixi allò que s'ha votat. Ara... a vegades resulta que s'aplica la màxima castellana del 'donde digo digo, digo Diego'. O sigui que un cop assegurats els vots, ara faig el que em sembla. És per això que sobta el que exposa la web de La Saboga, l'entitat que forma part d'aquesta plataforma, i que reproduïm a continuació. Quina barra!!:

El Pla d'Actuació Municipal 2008-2011 de l'Hospitalet de Llobregat recull (a la pàgina 85) la protecció de la zona agrícola de la ciutat. Evidenment això entra en clara contradicció amb el projecte de Can Trabal.

    Conformar la xarxa de connectivitat de zones verdes

    • En l'àmbit de la Cornisa Verda, crear una franja d'espai verd continu en la transició topogràfica entre el
    • Elaboració del projecte del parc i passeig de la ribera del Llobregat i del projecte del Parc Ecoagrari i Educatiu de la Feixa Llarga
      • [...]
      • Protecció de la zona agrícola de la ciutat
      • [...]

Ens preguntem per què s'ha produït aquest gir polític que trenca els compromisos adquirits amb la ciutadania durant els darrers 10 anys.

Més informació:

No hay comentarios: