martes, 5 de enero de 2010

Els reis mags d'orient ajuden a salvar la zona agrícola



Aquesta nit venen els reis mags d'Orient a les cases de les nenes i nens de L'Hospitalet de Llobregat i del món sencer. Porten els regals que amb il·lusió han demanat per haver-se portat bé tot l'any. Justament ara fa un any, aquests mateixos nens i nenes van dur una carta als reis de L'Hospitalet on els demanaven que ens ajudessin a salvar la zona agrícola, a salvar cal Trabal.

Un any després volem donar les gràcies als reis per haver-nos ajudat a salvar la zona agrícola un any sencer. Els que no hi creuen, que prenguin nota i que n'aprenguin: s'ha de tenir il·lusió en el que es fa, en el que es creu, la mateixa amb que aquells nens van dur la carta l'any passat. La mateixa amb que centenars de persones es van manifestar pels carrers de la ciutat i fins la zona agrícola la passada primavera. La mateixa amb la que vam rebre la notícia de que la Generalitat de Catalunya, el govern de la nació, ens donava la raó i impossibilitava el projecte impulsat per l'Ajuntament... La mateixa que va acompanyar la gent que va assistir a la presentació de la ja nostra proposta alternativa en la qual seguirem treballant per millorar-la i fer-la una realitat.

Qui diu que els reis no existeixen? Sí que hi són. Ara mateix circulen pels carrers de la ciutat, destinats a dur regals per tot L'Hospitalet de Llobregat i el món. Us diem una cosa: als membres d'aquesta plataforma ciutadana, voluntària, lliure i legitimada per partir de la base de la societat que la sustenta ja ens han fet un regal: la salvació de cal Trabal durant el 2009. Ara serà qüestió d'acabar de lligar la feina durant el 2010. I que prenguin nota els de l'Ajuntament... o els reis els duran carbó!

No hay comentarios: