viernes, 11 de febrero de 2011

La premsa denuncia l'estat de la Marina de L'Hospitalet. L'Ajuntament 'amaga les escombraries sota la catifa'


Inadmissibles declaracions al Punt Diari aquesta setmana d'alguna persona no identificada de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat en relació a la situació denunciada per aquesta Plataforma en relació a l'estat de la marina de L'Hospitalet, prop el riu, en relació a l'antic dipòsit municipal de vehicles (les negretes, nostres):


Netejar-lo no ha estat, ni serà, la prioritat de l’Ajuntament. Segons fonts municipals, és un solar fora de la trama urbana “que no molesta a ningú”, i l’opció de construir un tancament perimetral per impedir-hi l’accés és massa cara com per tirar-ho endavant.


Visca la porqueria doncs. Mantinguem bruta una part de la ciutat, que no molesta ningú! Ningú?

  • Ens molesta als que volem que un espai públic estigui en condicions.
  • Ens molesta als que volem arribar al riu i visitar-lo i gaudir del seu entorn, com fan els ciutadans 'de l'altre costat', del Baix Llobregat.
  • Ens molesta que hi hagi un Ajuntament que amagui la bruticia sota la catifa perquè no és una prioritat mantenir net la totalitat del municipi.
  • Ens molesta que un espai que és públic i de tothom sigui ocupat per una empresa de Barcelona i per una mena de granja-hort amb evident risc sanitari.
  • I ens molesta tenir un Ajuntament que faci aquesta mena de manifestacions alegrement a la premsa, ja que ens posa a tots els ciutadans a l'alçada dels que no els importa que hi hagi un espai considerable del seu terme municipal abandonat i inaccessible a la ciutadania. No tots som així. O és que haurem de portar els paraxocs, runes i demés restes a la plaça de l'Ajuntament perquè molesti algú?

Ens consta que la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat s'ha queixat de l'estat de la zona arran d'aquesta publicació al Punt. Desconeixem però la postura oficial del consistori més enllà de les manifestacions efectuades a la premsa.

No volem tanques perimetrals. No volem nous ponts per arribar a un Prat de Llobregat on com a tota la riba del riu, menys aquí, sí s'ha preocupat en acosta la seva ciutadania al riu i recuperar-lo per la ciutat. Volem el poc que ens queda de natural i públic a L'Hospitalet. I accedir-hi. Per això no calen tanques. Cal arremangar-se, calen ganes, imaginació i no amagar la merda sota la catifa.





No hay comentarios: