jueves, 2 de junio de 2011

Salvem La Zona Agricolha aconsegueix que es netegi l'antic dipòsit de vehicles a la marina de L'Hospitalet



Qui diu que protestar no serveix de res? Qui diu que la lluita està perduda? Nosaltres no: després de la pressió exercida des d'aquest bloc de la Plataforma Salvem la Zona Agrícolha des del mes de gener de 2011 (mireu l'entrada inicial de gener 2011 aquí) ja podem dir que ha estat la nostra denúncia recollida per la premsa, amplificada per alguns grups polítics municipals i també per associacions membres de la plataforma que avui dia, juny de 2011, ja podem dir que no hi ha runes, cotxes, camions ni deixalles a l'antic dipòsit de vehicles de la torre gran, a la marina de L'Hospitalet prop el riu Llobregat. La zona ha quedat neta.






Com podeu veure a les imatges del 2.6.2011 (compareu-les amb les del post inicial), la zona és força neta i, vista que és pública, reclamem s'adeqüi mínimament per poder-hi accedir a veure la riba del riu i poder actuar-hi tot recuperant-la per a la ciutadania. A prop de l'indret encara és actiu l'hort il·legal amb els animals de granja que es van fer públics en el seu moment i que no compleixen amb cap garantia sanitària coneguda, pel que encara resta feina per fer a la zona.

La zona de la Torre Gran , la bassa de laminació i la riba del Llobregat són el límit sud del terme municipal de L'Hospitalet de Llobregat i la seva recuperació per a la ciutadania és una oportunitat per acostar-nos al que sí s'està fent per a la ciutadania a l'altra banda del riu i que des d'aquest costat es contempla amb cert anhel i amb ganes de que sigui una realitat per al gaudi ciutadà i la recuperació de la natura en general.

No hay comentarios: