viernes, 21 de octubre de 2011

Aquest és el camí? NO, no és el camí.

L'entrada de 'cal Trabal' plena de vehicles. El camí? ni es veu...

Els diferents blogs dels membres de la Plataforma Salvem la Zona Agrícolha es van fer ressó de la inauguració 'provisional' del camí 'provisional' al riu. És cert, tothom ens hem d'alegrar de que per arribar al riu que dona nom a la nostra ciutat ja no ens hem de jugar la vida amb el tràfic rodat.

Teniu un álbum de fotografies del dia de la 'inauguració' en aquest enllaç.

Ara bé, fins el moment no havíem dit res des d'aquest bloc esperant la finalització de les obres del camí provisional. Doncs de moment no s'acaben. I en no acabar-se continua la situació irregular a la zona, MOLT diferent de la que se'ns havia promès durant tota la negociació. A banda que és opinable el disseny del camí, la presència d'obstacles per a personal discapacitat en el trajecte i la petitesa del mateix comparat amb camins 'similars' com els que hi ha a El Prat de Llobregat, hi ha un tema irrenunciable: el tractament que se li està donant a l'entrada al costat de l'Hospital, on no únicament continua l'aparcament incontrolat al marge de cal Trabal sinó que en data 21.10.2011 s'ha comprovat com vehicles ha han envaït la 'tanca provisional' (serà una invasió provisional?) i allà on havia d'haver arbres hi ha vehicles en bateria, sospitosament arrenglerats amb el traçat de formigó del camí....


El camí a l'esquerra, encara provisional? i els vehicles, a la dreta, suposem que també provisionals...

Això no cola. Això no és el que s'havia dit. NO estem en el bon camí senyores i senyors. Perquè la nostra ciutat es mereix quelcom millor per arribar-hi al riu. Els centenars de persones que definitivament fan ús regular d'aquest accés provisional ens mereixem quelcom millor.

No hay comentarios: